Verzekeraars

Nuvema

Nuvema Uitvaartverzekeringen bestaat sinds 1949 en heeft ruim 300.000 klanten in heel Nederland. Door de persoonlijke informatie van de 75 vertegenwoordigers en de nauwe contacten met 300 lokale uitvaartverzorgers krijgt u altijd een uitvaartverzekering op maat.

 

Yarden

Yarden (http://www.yarden.nl) is een vereniging die alles rondom het afscheid aanbiedt. Van uitvaartverzekering en uitvaartverzorging tot voorlichting over afscheid. Yarden is in 2001 ontstaan uit een fusie tussen AVVL en NUVA en heeft daarmee al bijna 100 jaar ervaring.

De ervaring van Yarden leert dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom ondersteunt en inspireert Yarden nabestaanden bij het organiseren van een begrafenis of crematie. En Yarden maakt het afscheid betaalbaar door het aanbieden van uitvaartverzekeringen met een uiterst lage premie.

Yarden wil de afscheidsspecialist van Nederland zijn. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere klant. Voor, tijdens en na het afscheid. Elke individuele uitvaartwens is daarbij het uitgangspunt.

Hun uitvaartverzekering.

– Aantrekkelijke premie.
– Keuzevrijheid in de hoogte van het verzekerd bedrag, uitvaartdiensten en uitvaartondernemer.
– Geen ingewikkelde gezondheidsvragen.
– Heldere en transparante voorwaarden.
– Beschikt over het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.
– Hun klanten beoordelen Yarden zorg met een 8.9!

 

Dela

DELA is een coöperatie van ruim drie miljoen leden. Sinds de oprichting van DELA in 1937 geldt: samen sta je sterker en kun je méér bereiken. En daardoor kunnen onze leden meer voor hun naasten betekenen. Met onze verzekeringen en diensten zorgen we ervoor dat onze leden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. We staan hen met raad en daad bij en bieden financiële zekerheid. Met bovenstaande propositie hebben we een zeer sterke positie op de Nederlandse verzekeringsmarkt weten te verkrijgen. Zo zijn ze marktleider op het gebied van uitvaartverzekeringen en hebben we met hun overlijdensrisicoverzekering tevens een mooi product in portefeuille.

Uitvaartverzekering:

– Lagere jaarlijkse premiestijging dan concurrentie dankzij unieke coöperatievoordelen
– Korting en winstdeling voor leden van hun coöperatie
– Nabestaanden waarderen onze dienstverlening met een 9,1
– Maandelijkse premie vanaf €4,22

Overlijdensrisicoverzekering:

– Uitkering tot €1.000.000,-
– Korting voor niet-rokers
– Twee keer op rij best gewaardeerde levensverzekeraar

 

Monuta

Monuta is één van de marktleiders op het gebied van uitvaartverzekeringen. Er is al een uitvaartverzekering mogelijk vanaf € 1,99 per maand.

De voordelen van Monuta:
– Voor iedere klant een passende uitvaartverzekering
– Direct afsluiten via eenvoudige module
– Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekeren
Bij Monuta kan er gekozen voor een volledige pakketverzekering, waarbij Monuta de uitvaart verzorgt. Ook is het verzekeren van een geldbedrag mogelijk. Met dit bedrag kunnen de nabestaanden de uitvaart vorm geven.